0897 700 170
 

Мониторинг


Микробиологичен мониторинг на храна и контактни повърхности

Лабораторният мониторинг не е самоцел а основно средство за получаване на обективни и реални доказателства, че прилаганата в обекта Система за Безопасност на Храните е ефективна и надеждно контролира идентифицираните опасности.

Как може да се разбере, дали дадена приготвена или произведена в нашия обект храна е безопасна за консумация от потребителя?

Честната дума и доброто желание на приготвилият (произвелият) храната или чакането потребителят да изяде храната за да видим дали няма да му стане нещо със сигурност не са най-добрите начини за да се уверим, че храната, която сме му приготвили и продали е безопасна за здравето му.

Единственият разумен, достоверен и логичен начин да проверим това е като подложим тази храна на съответно лабораторно изпитание.

Инспектор БГ

Инспектор БГ
Работно време
Понеделник - Петък
09:00 ч. - 16:00 ч.

гр. София, Лъвов мост /в безистена до пощата/

Пункт за пробонабиране на лаборатория Даболаб
Работно време
Понеделник - Петък
09:00 ч. - 12:00 ч.

 
×